Alle 'essenties' in het CC Moore-smaakassortiment zullen het aantrekkelijkheidsprofiel van elk aasproduct drastisch verhogen, waardoor een onderscheidend aroma en een krachtige voerstimulerende smaak wordt geleverd aan boilie, haakaas, los voer en stick / bag-mixen, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor vissen.
Ultra Maple Essence-eigenschappen:
- Dunne, donkerbruine smaak van vloeibaar aas
- Soepele, zoete, bijna pittige natuurlijke smaak
- Diep, rijk, fenegriek-genoteerd, bijna stroopachtig aroma
- Zeer oplosbaar, een uitstekende smaak van koud water
- Legendarische natuurlijke smaak, uitstekende staat van dienst
- Uitstekend in noten-, vis-, melk- of zaadmixen
- Combineert goed met smaken van fruit, noten en room
- Uitstekend wanneer toegevoegd aan Tiger Nuts voor het koken
- Smaakbasis: Mono Propyleen Glycol
- pH 4,1 - zuur
Gebruikstip:
Gebruik tot 10 ml/kg in boilies en losse voermixen of tot 10 ml/ei bij het maken van high-attract haakaas. Uitstekend in combinatie met andere producten met een crème-, fruit- of notenprofiel.