Het voorjaar is HET moment om uit te pakken met fel gekleurd extra geboost haakaas. In het nog koudere water werken de zintuigen van karpers minder goed dan bijvoorbeeld in de zomer en extra prikkels zullen dus een groot voordeel zijn. Het gebruik van bewezen attractors zoals Goo is dan ook aan te raden.
Kiana, de fabrikant van deze populaire liquid, heeft de range attractors dit voorjaar weer uitgebreid. “Al het goede komt in drieën” was hun gedachte toen ze de release die zaterdag 23 maart in de winkels ligt samenstelden. Deze drie Goo’s bieden een mooie variatie die zich tijdens een uitgebreide testfase meer dan bewezen hebben.
Isotonic: Deze Supreme Goo bleek tijdens de testfase een echte knaller. Hij heeft weinig kleur en een fruitige, ester geur. Je hoeft maar aan het flesje te ruiken om te ontdekken hoe krachtig hij is.
Door de dunne consistentie is hij uitermate geschikt om in je haakaas te laten trekken. In no-time trekt de Isotonic diep in het aas. Ongeacht de watertemperatuur zal hij vervolgens geruime tijd een enorm spoor van attractie uitwasemen!
Tijdens de testfase viel het op dat de Isotonic Goo met name snelle reacties opleverde. Vlugge aanbeten kwamen met grote regelmaat voor. En dat zelfs over grotere hoeveelheden aas. Daarnaast vingen de testvissers opvallend grotere vissen op hun in Isotonic gesoakt haakaas. Zo had Neil Spooner zelfs zijn beste winter ooit met de vangst van enkele Engelse winterjuwelen.
“Isotonic was tijdens het filmen van Monster Carp al snel een van de favorieten van de crew. En als je het mij vraagt is het zelfs een van de beste Goo’s ooit.
Ook tijdens het vissen over grotere hoeveelheden los aas kregen we met deze Supreme Goo ongelooflijk snelle aanbeten. En dat op wateren over de hele wereld! Normaal gesproken zie je met dergelijke attractieve lokstoffen dat je veel van de kleinere vissen van de stek plukt. Maar met de Isotonic vingen we op diverse wateren juist de grote exemplaren.
De Isotonic is dan ook een Goo die ik het gehele jaar en werkelijk overal durf in te zetten.” deelt een erg enthousiaste Ali Hamidi met ons.